ostatni

Škoda Kodiaq RS oslaví premiéru v Paříži

>Redakce Redakce
26 září, 2018

Škoda Kodiaq RS je novým, sportovním modelem značky, jehož světová premiéra proběhne na autosalonu v Paříži. Nový člen rodiny RS v sobě spojuje velkorysou a flexibilní prostornost se sportovně laděným interiérem.

Kodiaq RS má ve standardní výbavě sportovní sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami potažené Alcantarou, která je často používána v motorsportu. Černé potahy mají výraznou perforaci a červené kontrastní obšití v designu Diamond Cross. Boky sedadel jsou potažené kůží v barvě karbonu a stejně jako středová loketní opěrka a opěrky ve výplních dveří jsou obšité červeným stehem.

Nový multifunkční volant

Sportovní multifunkční volant nese logo RS a je obšitý červeným kontrastním stehem. Výplně dveří jsou potažené Alcantarou s černým křížovým prošíváním. Sportovní charakter vozu doplňuje palubní deska s karbonovým vzhledem, černý strop a kryty pedálů z ušlechtilé oceli.

Výkonné SUV navíc nabízí i všechny obvyklé přednosti modelové řady Kodiaq, kterými jsou dostatek místa pro pět nebo sedm osob, velkorysý zavazadlový prostor a celou řadu Simply Clever prvků typických pro modely značky Škoda.

Partneři magazínu

Přihlásit Registrace
Pamatovat si mě
Ztracené heslo?
Přihlásit Registrace
Potvrzení registrace vám zašleme e-mailem.
Obnova hesla Registrace
Přihlásit