Novinky

Soutěžte s novou Octavií o účast na její světové premiéře

>Redakce Redakce
31 října, 2019

Deset dní před oficiální světovou premiérou nové generace vozu Škoda Octavia dostanou fanoušci značky Škoda jedinečnou příležitost spatřit novinku naživo a vyhrát exkluzivní pozvánku na prezentaci nového modelu dne 11. listopadu 2019 v Praze. Dva zamaskované exempláře modelu Škoda Octavia se budou 31. října 2019 pohybovat po českém hlavním městě, třetí vůz bude jezdit v Mladé Boleslavi. Kdo jeden z těchto vozů vypátrá a vyfotí, může sdílet fotografie s hashtagem #SkodaOctavia na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Nejlepší fotografie vyhrávají.

Srdce značky Škoda rozbuší 31. října 2019 také srdce fanoušků v Praze a Mladé Boleslavi. Ve čtvrtek budou v českém hlavním městě jezdit dva nové vozy Škoda Octavia a další bude brázdit ulice Mladé Boleslavi. Fanoušci modelu mohou novinku sledovat, fotografovat a sdílej na sociálních sítích.

V Mladé Boleslavi bude nová Octavia jezdit hlavně kolem hlavního závodu Škoda Auto. V Praze budou vozy k vidění v Dejvicích, na Novém Městě (Václavské náměstí), v Karlíně a na Pankráci. Na kanálech sociálních sítí značky Škoda se uživatelé dozvědí, kde se zamaskované vozy právě nacházejí. Již dopoledne budou stát novinky u několika prodejců značky Škoda, kde budou moci fanoušci novou generaci vozu Škoda Octavia – i když jen zvenčí – zblízka prohlédnout.

Škoda tři vozy opatřila speciální dvoubarevnou maskovací fólií, protože oficiální světová premiéra se koná teprve 11. listopadu 2019 v Praze. Tam budou přítomni fanoušci s nejlepšími fotografiemi. Hra o ceny začíná 31. října v 8 hodin a končí 3. listopadu 2019 ve 23:59 hod.

Maskovanou flotilu vozů Škoda Octavia, která se bude pohybovat v Praze a Mladé Boleslavi, bude možné sledovat také na kanálech značky Škoda v sociálních sítích.

Termín: čtvrtek 31. října 2019 od 8 hodin.

Facebook: https://www.facebook.com/skoda.cz/
Twitter: https://twitter.com/skodaAutonews
Instagram: https://www.instagram.com/skodacr/

Partneři magazínu

Přihlásit Registrace
Pamatovat si mě
Ztracené heslo?
Přihlásit Registrace
Potvrzení registrace vám zašleme e-mailem.
Obnova hesla Registrace
Přihlásit